könyvtári programok

Újraindulnak a könyvtári programok a megyében!

Július 13-tól ismét megrendezésre kerülnek a megyében a könyvtári programok. A települési könyvtárosok vagy kontaktszemélyek mostantól újra leadhatják rendezvényigényüket a Csorba Győző Könyvtár programszervezőinek vagy referensüknek.

Az ajánló elérhető itt : BKSZR programajánló 

Összesen 62 oldalnyi programot gyűjtöttünk egybe 58 előadótól, ebből választhat minden település 2 programot, amelyet könyvtárunk finanszíroz. A programokat egészen december 15-ig valósítjuk meg, de a kéréseket legkésőbb október 31-ig ezekre vonatkozóan is le kell adni (egyébként pedig egy hónappal a program előtt). A jelenlegi korlátozások miatt zenés rendezvényeket csak szeptember 1-től szervezünk, ezeket külön jelöltük is az ajánlóban. Újdonság, hogy idén sok előadónktól könyvajánlót is kaptunk, amelyeket a listában is feltüntettünk, így a program előtt ezeket is ki lehet készíteni az olvasóknak, még inkább kapcsolva a rendezvényeket a könyves kultúrához. 

Reméljük, hogy sikerül érdekes és hasznos programokat választani a listából, és az olvasók elégedetten távoznak, majd térnek vissza a könyvtáraitokba! Az olvasóinknak pedig jó szórakozást kívánunk ezekhez a könyvtári programokhoz!

Elérhetőségek, programigénylés:

Németh Luca és Szeifer Csaba

Tel. 72/501-500/28058-as mellék

bkszr@csgyk.hu