Rajzpályázatot hirdetünk

A Csorba Győző Könyvtár rajzpályázatot hirdet óvodások, általános iskolák alsó és felső tagozatos tanulói részére intézményünk jogelődjének, a Baranya Megyei Könyvtár fennállásának 70. évfordulója alkalmából. A pályázatra nevezők a könyvtárral, a könyvekkel, az olvasással vagy valamilyen olvasmányélménnyel, kedvenc mesével, illetve regényhőssel kapcsolatos képekkel nevezhetnek. A pályamunkákat A/4-es méretben tetszőleges technikával (tempera, pasztell, zsírkréta, filctoll, ceruza, egyéb) lehet elkészíteni.

Az alkotásokat 2022. szeptember 20-ig kérjük eljuttatni a Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtárába (7622 Pécs, Universitas utca 2/A) vagy a Csorba Győző Könyvtár Fiókkönyvtáraiba, továbbá intézményünk Baranya megyei szolgáltató helyeire, könyvtárbuszaira személyesen és postán

Fiókkönyvtáraink címei:

  • Apáczai Csere János Fiókkönyvtár -7632 Pécs, Apáczai Csere János körtér 1/D
  • Belvárosi Fiókkönyvtár – 7621 Pécs, Király u. 9.
  • Csipkefa Gyermekkönyvtár – 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 10.
  • Kertvárosi Fiókkönyvtár – 7632 Pécs, Honvéd tér 1.
  • Minerva Fiókkönyvtár – 7633 Pécs, dr. Veress Endre u. 6.
  • Pinokkió Gyermekkönyvtár 7624 Pécs, Nagy Jenő utca 24.

Kérjük, hogy a pályamunkák hátoldalára írják rá a pályamű címét, a pályázó nevét, korát, osztályát és egy e-mail elérhetőséget.

A pályaművek értékelése korcsoportonként történik. Kérjük, a pályaművekhez csatolják a szülői beleegyező nyilatkozatot, mely a szabályos adatkezeléshez szükséges! A nyilatkozat ITT letölthető.

Az eredményhirdetés és a pályaművekből készült kiállítás megnyitójának időpontja: 2022. október 5. 17:00.

Várható helyszíne: Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtára, Tudásközpont 4. emelet.