Könyvtárbuszos településeink nem maradnak könyv nélkül

A Csorba Győző Könyvtár könyvtárbuszai a járványhelyzet miatti korlátozás óta sajnos nem szolgáltatnak Baranyában. A bizonytalan helyzett miatt most mégis igyekszünk friss olvasnivalóhoz juttatni a buszos települések lakosait. 

A könyvtárbuszos kollégáinkoz beérkezett olvasói kérések alapján csomagokat állítunk össze, ezeket minden biztonsági előírást betartva, olvasónként külön csomagoljuk, a csomagokat a posta juttatja el a települési önkormányzatokhoz, a dokumentumokat pedig a kontaktszemélyek kézbesítik az olvasóknak vagy átvehetik a hivatalban.

A kölcsönzött dokumentumok visszahozatalának határideje a könyvtárbuszok újraindulását követő 30 nap. A dokumentumok visszavétele a szolgáltatás indulását követően, a könyvtárbuszokban lesz esedékes.

A könyvtár a már kikölcsönzött dokumentumok kölcsönzési határidejét automatikusan meghosszabbította, tehát a határidő lejárta miatt ezekre nem kerül késedelmi díj.

Bármilyen felmerülő kérdésre könyvtárbuszos kollégáink tudnak válaszolni az alábbi emailcímre írt levélben, illetve ide várják a további igényeket is: konyvtarbusz@csgyk.hu