Internet Fiesta 2020

2020. március 19-én 21. éve, hogy az Informatikai és Könyvtári Szövetség meghirdette az Internet Fiestát, amelyhez ezúttal is több száz könyvtár csatlakozott. Jelenleg a hazánkban kialakult vészhelyzet nem teszi lehetővé, hogy a személyes találkozásra épülő programok megvalósuljanak, de annál több érdekesség várja mindazokat, akik felkeresik a Fiesta honlapját: http://fiesta.kjmk.hu

A Csorba Győző Könyvtár korábban meghirdetett programjai elmaradnak, illetve reményeink szerint később kerülnek megrendezésre. Az Internet Fiesta időszaka alatt, március 19-26-ig intézményünk több online játékkal jelentkezik majd, ezek felkerülnek weboldalunkra és Facebook oldalainkra is. 

Az országos programsorozat indulásaként több országos játék kezdődik a Katona József Könyvtár szervezésében. A kismamáknak ajánlják a Babákról mamáknak című kvízjátékot. A hazai élőlényekhez kapcsolódik az Írjuk jól! 3. osztálytól játszható fejtörő, míg az Olvasó Nyuli 13+1 találatos totó ezúttal Csukás Istvánra emlékezik. Felnőtteknek szól az okos eszközökről, új technológiákról szóló Net-totó. A Víz világnapján, március 22-én teszik közzé a Cseppecske, a Csepptől az óceánig és a Zöldfülűek természetismereti játékokat. Ezeket a játékokat a fent már hivatkozott Fiesta weboldalon érik el az érdeklődők. 

A kollégáink bíznak benne, hogy hasznos és szórakoztató időtöltést kínálnak mindazoknak, akiknek most különösen sok időt kell otthon tölteniük akár gyerekek, akár felnőttek.

Keressék elérhetőséginken játékainkat!