EccPecc Gyerekzenekar – Hagyományos koncert – BKSZR

EccPecc Gyerekzenekar – Hagyományos koncert

Ebben a műsorban nagyrészt saját megzenésítésű illetve jól ismert énekeket játszunk, melyeket azok témájához illő versekkel, mondókákkal, játékokkal színesítünk. Néhány dalunkat “interaktív” formában, a gyerekek közreműködésével, őket bevonva adjuk elő. A koncert során hangsúlyt fektetünk a környezettudatosságra, az olvasás népszerűsítésére, az adott évszak, közeli ünnepkör bemutatására, azaz ebben a koncertben szinte minden tematikus koncertünk benne van egyben.

Program időtartama: 45-50 perc, illetve igény szerint

Célcsoport: óvodások, alsósok, felsősök, létszám nincs maximálva

Technikai igény: 5 mikrofon, hangfalak, minimum 5 csatornás erősítő, +5.000 Ft-ért a hangosításról teljes mértékben gondoskodunk

Az EccPecc Gyerekzenekar immár hat éves múltra tekint vissza, Pécsett sok helyen és alkalmon volt már látható-hallható (PKK, Zsolnay Negyed, POSZT, óvodák, múzeumi rendezvények), de Budapesten és országszerte is több helyen volt már lehetősége bemutatkozni. Az igényes szórakoztatás mellett kiemelt célkitűzésünk az ismeretterjesztés, és a muzsiká(láso)n keresztül történő készség- és személyiségfejlesztés is: tematikus koncert esetén az adott ünnepet, ünnepkört járjuk körbe kicsit részletesebben, érdekes információkat, történeteket mesélünk és énekelünk el, „általános programunk során pedig a környezettudatos energiafelhasználás, a tudatos életmód mellett állunk ki, s ehhez kapcsolódó személyes tapasztalatainkat, mindennapi öko-fortélyainkat osztjuk meg közönségünkkel.

A zenekar tagjai:

Bánki András – gitár, ének

Bánkiné Kapi Zsófia – fuvola, furulya, ének

Horváth Genovéva – ének, furulya

Nagy Renáta – klarinét, furulya, ének

    
    © 2017 Csorba Győző Könyvtár